Diensten

VoIP oplossingen in IT en Telecom

Op zoek naar de partij die u kan voorzien van “hardware en software” oplossing in alles omtrent communicatieoplossingen? Bij Telador voorzien wij bedrijven van de ideale communicatiesystemen, beheerplatformen en internetverbindingen. Als reseller kunt u zicht aansluiten en gebruik maken van het modernste beheer platform van Nederland, kortom en zijn voldoende mogelijkheden om u te voorzien in uw wensen.

Hosted VoIP

De modernste Hosted VoIP centrale; uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen.

De telefooncentrale kunnen we volledig whitelabel aanbieden, in eigen huisstyle en logo’s.

Het is mogelijk om online zelf nieuwe klanten aan te maken, telefoonnummers aanvragen en dit alles natuurlijk contractvrij en maandelijks opzegbaar.

Eigen huisstyle

De Hosted VoIP centrale is whitelabel af te nemen met eigen kleuren en logo's.

Contractvrij

Telador werkt niet met contracten. Alle diensten zijn dagelijks opzegbaar.

Internetverbindingen

Dé basis voor ieder bedrijf; internet. Het is daarom mogelijk om ook internetverbindingen in te kopen bij Telador. Of het nu gaat om “ADSL, VDSL of glasvezel“, Telador levert het allemaal.

Op onze internetverbindingen kan iedere modem of router worden aangesloten. Ultieme vrijheid en altijd de beste oplossing. Alle internetverbindingen kunnen we supersnel leveren en tegen scherpe inkooptarieven.

Eigen modem

Alle verbindingen van Telador worden zonder modem geleverd.

Snelle levering

Alle internetverbindingen leveren we supersnel en de aanvraag is binnen enkele minuten geregeld.

SIP Trunks

Telador levert veilige en betrouwbare SIP Trunks. De SIP Trunks van Telador zijn beveiligd op IP adressen en aantal kanalen. Zo bieden we de veiligste SIP Trunks.

Standaard inbegrepen is een back-up trunk. Mocht onverhoopt een Trunk uitvallen, dan neemt de andere automatisch alle verkeer over.

Veilige verbinding

De SIP Trunks zijn op basis van IP adressen beveiligd en daarnaast kunnen er een maximaal aantal kanalen worden ingesteld.

Goedkoper

Profiteer met de SIP Trunks van de lage inkooptarieven. Ook de gesprekskosten zijn zeer scherp.

VoIP apparatuur

Telador heeft een webshop en voor onze partners gelden interessante inkoopprijzen.

Telador levert alle benodigdheden: modem/routers, kabels, switches en uiteraard toestellen. Alle apparatuur leveren we binnen 24 uur en ook voor support staan wij dagelijks klaar.

Scherpe inkoopprijzen

Bestel ook alle hardware via Telador en profiteer van de scherpe inkoopprijzen.

Op rekening bestellen

Alle producten worden op rekening geleverd en kunnen direct bij de eindklant afgeleverd worden.

Partner portal

In de partner portal van Telador krijgen partners alle controle. Hier kunnen nieuwe klanten in worden aangemaakt, apparatuur bestellen en internetverbindingen aanvragen.

Standaard onderdeel in de partner portal is ons facturatieprogramma. Een eenvoudig programma om klanten snel te kunnen factureren.

Online bestellen

Alle diensten zijn via de portal eenvoudig en snel te bestellen.

Online factureren

Factureren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Online snel facturen genereren en verzenden.

Telador - De Cloud Communicatie Connector

VoIP Reseller worden?