Eerste klanten Firmtel succesvol gemigreerd naar nieuw telefonieplatform

Eerste klanten Firmtel succesvol gemigreerd

Na maandenlange voorbereidingen, zowel commercieel als technisch, zijn de eerste resellers met bijhorende klanten succesvol gemigreerd naar Firmtel’s nieuwste telefonie-omgeving die is gebaseerd op de intuïtieve Kwebbl-communicatieoplossing. Kwebbl wordt in Nederland gedistribueerd door Telador.

“De voorbereidingen namen nogal wat tijd in beslag daar er niet alleen voor de vaste gebruikers een oplossing benodigd was maar ook voor de mobiele gebruikers. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van de splinternieuwe “vast – mobiel” oplossing VAMOS, waarmee de mobiele telefoon (met simkaart “Forced on PBX”) een volledig geïntegreerd onderdeel is geworden van de hosted communicatieoplossing en zodoende kan beschikken over alle uitgebreide functies en mogelijkheden van Kwebbl’s UC- omgeving” aldus Filip de Jonge, CEO van Telador.

Cees Quirijns, CEO van Firmtel, voegt hier aan toe;
“Door het Kwebbl-telefonieplatform te koppelen aan de mogelijkheden van VAMOS hebben onze partners de meest gebruiksvriendelijke, eenvoudigste en snelste vastmobiel-oplossing die momenteel beschikbaar is voor zakelijke gebruikers in Nederland.”

Migratie naar Telador

De aankomende maanden zullen alle klanten van Firmtel gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Telador ontzorgt de reseller daar waar nodig zodat deze geen tijd hoeft te besteden aan de migratie, terwijl zijn klanten  profiteren van de upgrade naar het nieuwe  intuïtieve platform gecombineerd met de VAMOS-oplossing.

Firmtel en Telador

Over Firmtel; FirmTel is een onafhankelijke telecomoperator voor de zakelijke markt. FirmTel levert no-nonsens telecom oplossingen zoals ‘alles-in-één’ telefonie: vaste, mobiele en privé telefonie werken als één geheel en worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.

Alle diensten worden uitsluitend geleverd door FirmTel Solution Partners, een gecertificeerd netwerk van professionele ICT-dienstverleners.

Over Telador; Telador, opgericht in 2013, is een one-stop-cloud communicatie distributeur voor de IT- en telecomwederverkoper. Het bedrijf stelt partners in staat om onder eigen naam en label, communicatiediensten en -producten aan haar klanten aan te bieden. Als hoofdproduct levert het bedrijf de toegang tot het hosted communicatieplatform Kwebbl, aangevuld met een order-, beheer- en facturatiesysteem, internetverbindingen, en gerelateerde hardware- en softwarediensten.

www.vamos.tech          www.telador.nl            www.firmtel.nl