Foodticket en Telador starten een uniek partnership!

Foodticket en Telador starten een uniek partnership!

Foodticket, een jong bedrijf met een creatief en eigenzinnig management zijn hard bezig een grote naam te worden in de ondersteuning en het faciliteren van zelfstandige horecaondernemingen. Ook bij de grote retail-ketens komt Foodticket meer en meer op de radar te staan als het gaat om kassa systemen, betalings-apps en geïntegreerde webshops waar klanten gemakkelijk en veilig hun favoriete eten kunnen bestellen bij hun favoriete horecazaak. Voor slechts 1 euro per dag biedt Foodticket dit unieke concept aan en hierdoor houden horecaondernemers veel meer geld over aan bestellingen via het internet.

Vanuit haar hoofdkantoor aan de dynamische IJ-Kade van de oude NDSM werf te Amsterdam-Noord, vaart Telador met succes haar koers als faciliterend en dienstverlenend bedrijf voor ICT en Telecom resellers. Met als insteek een unieke telecom propositie, gebaseerd op Kwebbl’s hosted telefonie platform, ondersteunt een jong en actief team haar aangesloten partners en dealers.  Telador biedt haar partners en dealers een slim op elkaar aansluitend pallet aan van verschillende ICT diensten en oplossingen. Middels API’s worden veel koppelingen gemaakt met door de klant gebruikte software waardoor zeer effectieve en waardevolle oplossingen aan eindklanten aangeboden kunnen worden.

Jeffrey Lampie, Partner @Foodticket; ”Door de kassa en betalingssystemen van Foodticket te koppelen aan de telefonie en internetdiensten van Telador bieden we de horecaondernemer een nog beter geïntegreerde ICT-oplossing die zorgt voor meer efficiency en minder kosten”. Middels handige apps kunnen bezorgers simpel en makkelijk communiceren met klant en collega’s op de zaak.

Ivo de Vries, Partner @Telador; “Om ook de bestaande- en potentiële partners van Telador mee te laten profiteren van deze unieke combinatie van diensten wordt per 1 november deze geïntegreerde oplossingen opgenomen in het diensten pallet van Telador. Hiermee bieden wij weer opnieuw iets unieks aan, aan onze partners waarmee zij zich kunnen onderscheiden in de markt.

Middels de website en social media kanalen zullen we u op de hoogte houden van de voortgang van deze samenwerking! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

LinkedIn;

https://www.linkedin.com/company/telador-b-v-/

https://www.linkedin.com/company/foodticket/about/