GSMWEB en Telador starten partnership: vast en mobiel komen samen!

GSMWEB en Telador starten partnership: vast en mobiel komen samen!

Met de “Kick-Off” sessie op kantoor van Telador starten GSMWEB en Telador een unieke samenwerking. Insteek: GSMWEB gaat haar zakelijke klanten naast mobiele telefonie nu ook vaste telefoniediensten leveren. GSMWEB wil met deze stap haar klanten op een breder vlak in haar communicatiebehoefte voorzien met de beste communicatieoplossing tegen het scherpste tarief.

De telefoniediensten zijn op basis van Kwebbl’s Hosted communicatieoplossing die in de markt bekend staat als het meest intuïtieve en eenvoudig te beheren telefonieplatform voor de gebruiker en het meest innovatief op het gebied van nieuwe functionaliteiten.

Er zal worden ingezet om de gebruikers altijd en overal te laten werken alsof zij op kantoor zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door de  zeer intuïtieve en uitgebreide Qaller app. De Qaller app geeft de mobiele telefoongebruiker (IoS en Android) de mogelijkheid om haar gehele telefonieomgeving via de app te beheren,  te bellen en gebeld te worden op het vaste nummer van de zaak en te zien welke collega’s in gesprek zijn. Check voor meer informatie: https://youtu.be/UOLijdoPUlQ

Donovan Partosoebroto, Accountmanager Zakelijk bij GSMWEB: “Door onze unieke propositie van een afgekocht abonnement gekoppeld aan een uitgebreid telefonieplatform die door de gebruiker eenvoudig wereldwijd via de mobiele telefonie gebruikt en beheerd kan worden, bieden wij een vernieuwende dienst aan. Met onze unieke propositie kunnen wij zowel de ZZP’er als de MKB’er optimaal voorzien in zijn/haar communicatie behoefte”.

Filip de Jonge, algemeen directeur Telador: “Ik ben blij en trots dat GSMWEB gekozen heeft voor de kwaliteit, maar vooral ook voor de intuïtiviteit, van onze telecommunicatie-oplossing! Met name het eenvoudig beheren van ons uitgebreide telefonieplatform sprak hen erg aan. Ik ben blij dat wij GSMWEB kunnen ondersteunen bij het overgaan naar een nieuwe dienstverlening voor haar klanten. Hierbij zien we dat zij pioniers zijn waar het gaat om als mobiele aanbieder nu ook vaste telefonie op te nemen in haar dienstenpakket.”

Over GSMWEB:

GSMWEB.NL bestaat 20 jaar. In die tijd is zij uitgegroeid tot een van de grootste online aanbieders van mobiele abonnementen, telefoons en accessoires. GSMWEB.NL heeft goede en scherpe afspraken met alle providers. Daar GSMWEB.NL onafhankelijk is, kan zij goed analyseren welk abonnement het meest voordelig is voor uw bedrijf.

Over Telador:

Telador, opgericht in 2013, is de one-stop-cloud communicatie distributeur voor de IT- en Telecomverkoper. Zij stelt haar partners in staat om onder eigen naam en label, communicatiediensten en -producten aan haar klanten aan te bieden. Als hoofdproduct levert het bedrijf de toegang tot het hosted communicatieplatform Kwebbl, aangevuld met een order-, beheer- en facturatiesysteem, internetverbindingen, en gerelateerde hardware en software.