Partner worden?

VoIP Reseller worden?


Start vandaag nog met het verkopen van Hosted VoIP van Telador en sluit je klanten aan op het modernste platform!

Alle diensten zijn maandelijks opzegbaar en wij berekenen geen fee voor onze samenwerking. We werken samen op basis van vertrouwen en willen graag samen met jou de mooiste oplossingen bieden.

Interesse om een VoIP reseller te worden? Laten we dan een afspraak maken en onder het genot van een kop koffie vertellen we graag meer over de mogelijkheden van onze partners.

Geen fee voor samenwerking

Contractvrij

White labeled

Gratis demo!

Test zelf de kracht van ons platform en vraag gratis en
geheel vrijblijvend een testaccount aan.

Exclusief voor partners

30 dagen gratis testen

Demo aanvragen

White-label VoIP reseller worden


Als partner bij Telador geniet je van onze white-label diensten. Als partner krijg je toegang tot ons eigen beheerplatform Kwebbl. Binnen Kwebbl kunnen nieuwe klanten eenvoudig toegevoegd worden, kan je alle inkomende en uitgaande communicaties monitoren en verbindingen leggen met andere systemen. Dit gebeurt allemaal binnen één cloud communicatie platform.

Wat houdt white-label in?

Als white-label reseller maak je gebruik van onze diensten en producten zonder dat ons merknaam naar voren komt. je kan alle producten en diensten op eenvoudige wijze uw eigen merk meegeven.

Hierbij maakt het niet uit of je hardware of software verleent aan je klanten. Ons beheerplatform beschikt over een groot aantal mogelijkheden die jouw helpen met de communicatiemogelijkheden van je klanten.

Een aantal mogelijkheden bij Telador:

  • Mogelijkheid om hardware te bestellen;
  • Eenvoudig beheer van uw klanten;
  • Internetverbindingen afnemen;
  • Beveiligde SIP Trunks.

Het is dus mogelijk om meer dan alleen aan te sluiten op ons beheerplatform, zo kan je diverse hardware bestellen en gebruik maken van internetaansluitingen.

Eenvoudig klantenbeheer


Ons bedrijf is opgericht om VoIP resellers te helpen en eenvoud te bieden in de werkzaamheden. Dit doen wij met het beheerportal genaamd Kwebbl.

Kwebbl staat bekend om veelzijdigheid en eenvoud, met trots kunnen wij zeggen dat dit het eenvoudigste platform is voor resellers.

Bekijk hier de voordelen van ons Hosted VoIP platform

Afspraak maken

Wil jij ook VoIP reseller worden? Plan een afspraak in via het formulier hieronder.

De voordelen van aangesloten resellers


Wanneer je ervoor kiest om VoiP Reseller te worden bij Telador geniet je van een aantal voordelen. Voor ons is het belangrijk dat het systeem zo geavanceerd maar simpel mogelijk is zodat je alle wijzigingen binnen no-time kunt doorvoeren. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar hardware en software, maar ook naar relatie management en legale vereisten.

Ons partner portal:

In de partner portal van Telador krijgen partners alle controle. Hier kunnen nieuwe klanten in worden aangemaakt, kan apparatuur besteld worden en kan je internetverbindingen aanvragen. Een standaard onderdeel in de partner portal is ons factureringsprogramma. Een eenvoudig programma om klanten snel te kunnen factureren. Het systeem biedt meerdere voordelen, zo kan het systeem telefonisch bedient worden, kan je binnen enkele minuten nieuwe klanten aansluiten en gebruik maken van de open API om koppelingen te leggen met andere systemen.

Contact met de klant


Als White-label VoIP Reseller bij Telador maak je gebruik van onze diensten. Om deze reden communiceer je zelf met de klanten en blijven wij op de achtergrond. Bij vragen staan wij altijd klaar om te helpen.

Daarnaast beschikken wij over een mooie kennisbank waar aanvullende informatie gevonden kan worden voor al je vragen. Hier staan onder andere veelgestelde vragen, tips en handleidingen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan even contact op, wij staan klaar om te helpen.