Telador neemt EMS Distribution over

Telador neemt EMS Distribution over

Telador, Nederlands snelst groeiende Cloud Communicatie-distributeur, neemt EMS Distribution over. EMS Distribution is exclusief distributeur in de Benelux van CounterPath software, die bekend is van de populaire Bria softphone. EMS Distribution zal haar bestaande activiteiten continueren als zelfstandige organisatie onder de vleugels van Telador.

Over EMS Distribution

EMS Distribution is de distributeur van CounterPath software met exclusiviteit in de Benelux. CounterPath is een beursgenoteerd Canadees communicatiesoftwarebedrijf die bekend is van de populaire Bria softphone.

CounterPath’s productportfolio bestaat uit SIP-gebaseerde softphones, server applicaties en Vast-Mobiel oplossingen, die operators, providers en telecom- en IT-resellers in staat stelt om op een zo’n kosten efficiënte manier geïntegreerde spraak-, video- en chat-oplossingen aan te bieden.

De dienstverlening is volledig “SIP-leverancier onafhankelijk en zowel in te zetten via het vaste als het mobiele netwerk.

Over Telador

Telador, opgericht in 2013, is de one-stop-shop Cloud Communicatie-distributeur voor de IT- en telecom reseller. Telador stelt haar partners in staat om onder eigen naam en label de nieuwste Cloud Communicatie-diensten en -producten aan haar klanten aan te bieden. Als hoofdproduct levert zij het Hosted Communicatieplatform van Kwebbl, aangevuld met een integraal order-, beheer- en facturatiesysteem, internetverbindingen, en gerelateerde hardware- en softwarediensten. Hierdoor kunnen resellers zich richten op hun klanten in plaats van op technologie. In juni 2017 nam Telador ook al VoIP-provider Voipro over.