VoIP oplossingen

VoIP Oplossingen

Telador levert haar partners vanuit eenvoudig te beheren en een volledig API gestuurde bestel en facturatie portaal een uitgebreid assortiment aan VoIP en cloud communicatie oplossingen. Oplossingen die altijd aansluiten op de communicatiebehoefte en wensen van de eindgebruiker van Telador haar partner.

In de basis leveren wij Nederlands modernste, meest gebruikersvriendelijk én veiligste cloud communicatieplatform. Onze Hosted VoIP centrale is uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen. De telefooncentrale kunnen we aan partners volledig whitelabel aanbieden, in eigen huisstijl en logo’s.

In een aantal gevallen hebben organisaties nog lokale of speciaal ingerichte PBX’en of is het gewenst om te koppelen met Skype for Business of Microsoft Teams, om die reden leveren wij gecertificeerde SIP trunks om met deze oplossingen te koppelen.

Controle over de verbinding van en naar de klantlocatie is belangrijk, om die reden biedt Telador haar partners ook de meest voorkomende internetverbindingen zoals ADSL, VDSL, VVDSL, (Zakelijk) Glasvezel, Coax, 4G IoT en (backup)oplossingen.

Ondanks dat we steeds meer naar browser based communiceren zijn er een hoop organisaties die het nog steeds fijn vinden om een vast “toestel” op zijn/haar bureau te hebben. Door de (Auto Provisioning) koppeling van ons platform met Panasonic en Yealink kunnen onze partners volledig geautomatiseerd gebruikers aanmaken en toestellen en functionaliteiten op die toestellen inrichten vanuit ons platform. Door de koppeling kan de hardware op rekening worden aangeschaft en middels drop shipment afgeleverd worden bij de eindklant van onze partner.

Telador - De Cloud Communicatie Connector

VoIP Reseller worden?