Hosted VoIP Centrale van Telador

Telador levert Nederlands modernste, meest gebruikersvriendelijk en veiligste cloud communicatieplatform. Onze Hosted VoIP centrale is uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen. De telefooncentrale kunnen we aan partners volledig whitelabel aanbieden, in eigen huisstyle en logo’s.

Vanwege de extreem vriendelijke gebruikersinterface is de hosted VoIP centrale heel eenvoudig te beheren voor zowel de partner als de eindgebruiker en heeft het 4 gebruikersniveau’s; provider, dealer, bedrijf en gebruiker.

Het telefonie platform koppelt door de moderne API heel eenvoudig met andere online (CRM) oplossingen en heeft het een speciaal ontworpen anti fraude- en hackdetectiesysteem.

Ons hosted VoIP platform werkt middels het “drag en drop”, hierdoor kan zowel de partner en de gebruiker heel eenvoudig de gewenste bereikbaarheid inregelen.

Onze partners kunnen heel eenvoudige zelf online en realtime nieuwe klanten aan maken, activeren, telefoonnummers aanvragen en porteren. Benieuwd hoe het platform werkt? Lees hier meer en vraag een gratis demo aan!

Telador - De Cloud Communicatie Connector

VoIP Reseller worden?