Partner portaal

Telador heeft als missie om haar partners met minimale inspanning maximaal rendement te laten behalen. Om hiervoor een goede basis te leggen is een eenvoudig te gebruiken portaal waarin alle diensten besteld, beheerd en gefactureerd kunnen worden cruciaal. Dit portaal neemt alle organisatorische en facturatie rompslomp over van de partner.

Alle diensten kunnen vanuit 1 portaal heel eenvoudig besteld worden maar ook kunnen automatisch koppelingen gemaakt worden, bijvoorbeeld de partner maakt een nieuwe klant aan en deze klant heeft 10 toestellen nodig, dan kun je deze erbij bestellen waarna ze gelijk via dropshipment geprovisioned afgeleverd kunnen worden bij de eindklant van de partner. Tevens kan de gehele facturatie gedaan worden vanuit de portal maar kan deze uiteraard ook heel eenvoudig gekoppeld worden met het boekhoudsysteem van de partner..

Het portaal geeft realtime inzicht in alle lopende diensten en abonnementen maar geeft ook het verbruik en de groei weer van de eindklanten van de partner. Hierdoor heeft de partner maximale controle en overzicht over haar eindklanten.

Benieuwd naar het Partner portaal? Lees hier meer en vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.

Telador - De Cloud Communicatie Connector

VoIP Reseller worden?