VoIP platform

White label

De telefooncentrale kunnen we whitelabel aanbieden. In eigen huisstyle en eigen logo’s.

Schaalbaar

We voegen constant capaciteit toe aan onze servers naarmate het platform groeit.

Geo redundant

Met meerdere servers in meerdere datacenters bieden we betrouwbare oplossingen.

Het modernste hosted VoIP platform

Bijzonder eenvoudige bediening

Mobiele app


Met de mobiele app maken we onze klanten nog beter bereikbaar. Met de app is het mogelijk om de telefooncentrale te bedienen, zoals snel een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer instellen, maar ook kan hiermee worden gebeld via het vaste (zakelijke) telefoonnummer.

Zo heeft iedereen overal en altijd de “volledige controle over de telefonie” en ook de gesprekskosten lopen via de telefooncentrale.

Drag and Drop


De telefooncentrale is bijzonder “eenvoudig te bedienen”. Binnen enkele minuten is een klant aangesloten op het platform en ook de klant zelf kan dit eenvoudig bedienen.

Sleep alle gewenste functies in het belplan en zelfs complexe belroutes zijn werkelijk in een handomdraai opgebouwd. Dit maakt de telefooncentrale uniek in zijn soort en behoort daarmee tot het modernste Hosted VoIP platform van Nederland.

Open API


Koppel de telefooncentrale met ieder (CRM) pakket dankzij onze “volledig open API”. Praktisch ieder online CRM pakket beschikt over de mogelijkheid om telefonie te integreren om zo nog efficiënter te kunnen werken. Het platform van Telador biedt dan ook deze API en heeft uitgebreide documentatie beschikbaar voor het maken van de koppeling.

Mogelijkheden in het beheersysteem

En meer...


Naast de uitgebreide functionaliteiten beschikt de telefooncentrale ook over alle gangbare functies. Neem contact op voor meer informatie.

Probeer het zelf!


Test zelf de kracht van ons platform en vraag gratis en
geheel vrijblijvend een testaccount aan.

Exclusief voor partners

Gegarandeerd vrijblijvend

30 dagen gratis testen

  Demo aanvragen

  Telador - De Cloud Communicatie Connector

  Hosted VoIP

  SIP Trunks

  Internet

  Hardware

  Online Werkplek