VoIP platform

Het modernste hosted VoIP platform

Bijzonder eenvoudige bediening

Het hosted VoIP platform van Telador biedt jouw klanten het meest moderne en eenvoudig te beheren platform voor zakelijke telefonie via het internet. Het VoIP platform van Telador is compleet gericht op gemak, voor jou als VoIP reseller maar ook voor jouw eindklant.

De gemakkelijke bediening is beschikbaar voor desktop maar ook voor mobiel. Het duidelijke gebruikersinterface heeft een “drag & drop” systeem, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om instellingen toe te voegen of aan te passen.

Als reseller kan je ons platform aanbieden in jouw eigen huisstijl. Ontdek hieronder nog meer voordelen voor jouw klanten.

VoIP platform op mobiel

Met onze mobiele app de Qaller maken we onze klanten nog beter bereikbaar. Met de Qaller is het mogelijk om de telefooncentrale te bedienen, zoals snel een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer instellen, maar ook kan hiermee worden gebeld via het vaste (zakelijke) telefoonnummer. waarbij de gesprekken lopen via de telefooncentrale.

Zo heeft iedereen overal en altijd “de volledige controle over de telefonie”!
Qaller app op iPhone
laptop-drag-drop-small

Drag and Drop

De telefooncentrale is bijzonder “eenvoudig te bedienen”. Binnen enkele minuten is een klant aangesloten op het platform en ook de klant zelf kan dit gemakkelijk bedienen.

Sleep alle gewenste functies in het belplan en zelfs complexe belroutes zijn werkelijk in een handomdraai opgebouwd. Dit maakt onze telefooncentrale uniek in zijn soort en behoort daarmee tot het modernste Hosted VoIP platform van Europa. Bekijk de video bovenaan de pagina en ontdek zelf hoe eenvoudig onze VoIP platform daadwerkelijk is.

CRM Connector

Koppel de telefooncentrale met ieder online (CRM) pakket dankzij onze “CRM Connector“. Praktisch ieder online CRM pakket beschikt over de mogelijkheid om telefonie te integreren om zo nog efficiënter te kunnen werken. Het platform van Telador biedt standaard 200 automatische CRM koppelingen aan. Mocht er niet een standaard koppeling zijn, dan kan deze heel eenvoudig gemaakt worden door onze uitgebreide API mogelijkheden.
Open API
platform-apps-small

En meer...

Ons VoIP platform beschikt daarnaast ook over alle gangbare functies die een telefooncentrale nodig heeft.

Naast de telefooncentrale, biedt Telador nog meer oplossingen aan, zoals:

 • Internetverbindingen
 • (Online) werkplekken
 • Software licenties
 • Hardware
 • Ondersteuning bij installatie
 • Reseller worden van het VoIP platform en overige diensten?


 • Reseller worden van het VoIP platform en overige diensten?

  Probeer het zelf!

  • Test zelf de kracht van ons platform en vraag gratis en geheel vrijblijvend een testaccount aan.
  • Exclusief voor partners
  • Gegarandeerd vrijblijvend
  • 30 dagen gratis testen

   Demo aanvragen

   Telador - De Cloud Communicatie Connector

   VoIP Reseller worden?